Adres

AMVJ Sportcentrum
Sportpark Het Loopveld
Aanloop 2, 1183 SZ, Amstelveen
020 - 6457248

 

Sportcentrum clubs

AMVJ websites

 

Organisatie AMVJ Sportcentrum

Bestuur

AMVJ Sportcentrum wordt bestuurd door een aantal bestuursleden dat gelijk is aan het aantal AMVJ-verenigingen dat als vaste gebruiker van het AMVJ Sportcentrum is erkend met daaraan toegevoegd de drie leden van het Dagelijks Bestuur van de vereniging AMVJ Sport. Ieder van de vier AMVJ-verenigingen die vaste gebruiker is van het AMVJ Sportcentrum wijst één bestuurslid van het bestuur van AMVJ Sportcentrum aan; dit bestuurslid dient binnen zijn vereniging de functie van voorzitter, penningmeester of secretaris te vervullen. Het bestuur bestaat derhalve nu uit zeven personen.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van AMVJ Sport op 18 januari 2016 werd Coos van Meurs tot opvolger van Viktor Clerc benoemd en Frank Padding als opvolger van Saskia Speth. Coos van Meurs (voorzitter), Bea van Rooy (penningmeester) en Frank Padding (secretaris) vormen nu tezamen het Dagelijks Bestuur van AMVJ Sport en daarmee tevens het Dagelijks Bestuur van AMVJ Sportcentrum.

Het bestuur van AMVJ Sportcentrum bestaat verder uit Frank Helderman (AMVJ Tennis), Dirk Landsaat (AMVJ Voetbal), Han Beekhuizen (AMVJ Hockey) en Roland Nauta (AMVJ Tafeltennis).